Bilik Medium di Ukay Perdana Ampang

Mencari MUSLIMAH warganegara Malaysia berumur 25 tahun & ke atas, berpendapatan tetap & BERKERJAYA sebagai housemate.

Menyewa untuk jangka panjang, minimum 1 tahun.

Unit rumah tingkat 4, terletak di Apartment Sri Puteri, owner baru lepas renovate, tanpa lif (perlu naik tangga, bagus untuk kesihatan jantung anda), udara nyaman, tiada gangguan nyamuk.

Sewa bulanan untuk bilik middle adalah RM270.00, tidak termasuk bil api & air. Terdapat kipas siling di dalam bilik. Bilik selesa & luas. Deposit: RM740 (1+1 bulan deposit + RM200 utiliti). Boleh menyewa seorang ataupun berkongsi (max 2 org).

Mestilah seorang yang pembersih, hygienic, rajin mengemas terutamanya mencuci bilik air, buang sampah (ikut giliran), bekerjasama menjaga kebersihan rumah, sporting, bertolak-ansur, friendly, & mampu memberi komitmen membayar sewa bulanan sebelum 5hb tanpa gagal.

LELAKI TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI MASUK KE RUMAH.

Kemasukan segera mulai March 2014. Jangkaan penghuni rumah ialah 3 org atau 4 org (jika share bilik).

Unit rumah 3 bilik tidur (1 bilik master, 1 bilik tengah & 1 bilik kecil) dan 2 bilik mandi (1 bilik mandi attach dgn bilik master, 1 bilik mandi di tgh2 koridor bilik). Terdapat balkoni di ruang tamu.

Kelengkapan di dalam rumah adalah seperti mesin basuh, peti sejuk, televisyen, oven, dapur memasak, set meja makan, set pinggan mangkuk & perkakas letrik asas.

Parking kereta di luar kawasan apt tetapi berhampiran pos security (24 hrs).

Memasak adalah dibenarkan, tetapi perlu mengutamakan kebersihan & mengemas sebaik shj selesai memasak.

Terdapat banyak kedai makan di sekitar kawasan taman. Pasar malam adalah pd setiap Rabu.

Terdapat kemudahan bas Rapid KL & teksi. Terletak kira-kira 4.0km ke highway MRR2. 10km ke KLCC menerusi highway AKLEH. 6km akses ke highway DUKE. 40km ke Genting Highlands menerusi MRR2.

Boleh view rumah pd weekdays, lepas waktu Maghrib sehingga 10 malam. Hubungi Kak Midia : 017-6847801 (SMS tidak dilayan).

Bilik Medium di Ukay Perdana Ampang Bilik Medium di Ukay Perdana Ampang Bilik Medium di Ukay Perdana Ampang Bilik Medium di Ukay Perdana Ampang

Publish date: April 13, 2019 1:41 pm
Contact Name: Kak Midia
Rental: 270
Region: Selangor
Location: Ampang
Phone: 017-6847801

loading...

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

Contact Ad Owner
Leave a Comment

4 ANGKA DENGAN SHOPEE?KLIK SINI
+ +