apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple

apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple

BACA SEBELUM CONTACT

Mutiara magna kepong

Sebarang pertanyaan yang saya rasa telah jelas dalam iklan tidak akan di jawab.

Bilik kosong untuk di sewa dari harga RM 190 ke RM 400 ( bersama bilik air ) atau bilik air asing. Parking security pakai access card limited. 1st come 1st serve.

Hanya master dan medium kipas syiling.

Semua jenis manusia boleh , kecuali warga asing.

Sila nyatakan hari dan masa untuk view bila whatsapp / call.

Tiada booking atau reserve. Tengok , jika kenan , deposit dan sewa terus jika setuju.

Jadi tolong bawa sekurang nya duit deposit.

Sewa 2 + 1 (nego – blh bayar secara ansuran ) ( 2 + 1 tu tolong kira sendiri , jangan call dan tanya kiraan )

Tiada deposit api air

Deposit kunci RM 20

Deposit accesa card parking bagi yang nak parking kereta di dalam RM 50 . Moto free

012 – 772 3190 – wassap ONLY , if call jugak , sama ada not in service atau orang lain yang jawab ( no dah expired )

ATAU

011 – 2770 1074 – wassap ONLY , if call jugak , sama ada not in service atau orang lain yang jawab ( no dah expired )

011 – 1129 9931 – call / sms / mms

014 – 226 3644 – call / sms

Selagi iklan ada , bermaksud kekosongan masih ada. Jarang tengok hp , sila whatsapp bagi elak sakit hati call tak di jawab

apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple apartment mutiara magna kepong sewa bilik lelaki atau perempuan atau couple

Publish date: August 10, 2016 7:21 pm
Contact Name: ab
Rental: 190
Region: Kuala Lumpur
Location: kepong
Phone: 0127723190
Tags: , , , , , , , , , , , ,

loading...

Share: Twitter | Facebook | Email

Report bad use or Spam

Contact Ad Owner




Leave a Comment